NIEUWS

Update Coronavirus  (20-03-2020).

Afgelopen woensdag heeft België alle niet essentiële winkels gesloten.

Hierbij zijn geen maatregelen voor het goederenvervoer genomen. Dit betekent dat goederenvervoer in België is toegestaan.
Wij rijden dus nog steeds op België voor het bevoorraden van magazijnen en het leveren aan consumenten.

Door de sluiting van alle niet essentiële winkels zal bij ons het aanbod in leveringen geleidelijk afnemen.
Hierdoor kan onze planning voor België en Luxemburg veranderen. De looptijd kan in bepaalde gevallen niet gegarandeerd worden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Het verzoek om bij uw klant(en) in België en Luxemburg goed na te vragen of zij nog goederen aannemen.

Mocht u vragen hebben over leveringen naar België en Luxemburg dan kunt u ons bereiken per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de telefoon op 0487-512121.

____________________________________________________

Coronavirus  (16-03-2020).

Wij, als logistieke dienstverlener houden het nieuws rondom het Coronavirus scherp in de gaten. Gisteren heeft de overheid extra maatregelen opgelegd welke grote impact hebben op het dagelijks leven.

Op dit moment is onze capaciteit in ons warehouse en in het transport zoals u van ons gewend bent. Mocht dit op enig moment onder druk komen te staan dan zullen wij dit direct per mail aan u communiceren.

Intern hebben wij diverse voorzorgsmaatregelen genomen volgens de richtlijnen van het RIVM en GGD Gelderland-Zuid. Dit betekent dat ons personeel geen handen meer schud en afstand houdt waar nodig om direct contact te voorkomen.

Daarnaast gaan wij per vandaag aanvullende maatregelen invoeren met betrekking tot onze expeditie. Onze expeditie blijft geopend voor goederenontvangst maar chauffeurs kunnen niet meer in contact komen met ons personeel. Ook mogen de chauffeurs ons warehouse niet betreden en worden de auto’s alleen geladen en/of gelost door ons personeel.

Tot slot willen wij u graag vragen om bij uw klanten te informeren of zij open zijn, goederen aannemen of dat er speciale procedures gelden voor het aanleveren van uw goederen.
Deze informatie kunt u vermelden bij het aanmelden van uw zending op de portal, via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0487 - 51 21 21 (keuze 1).

Indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u ons bellen op telefoonnummer 0487 - 51 21 21.

Huisman Nieuws