DISTRIBUTIE IN DE BENELUX

Huisman Transport is gespecialiseerd in het distribueren van goederen binnen de Benelux.

Huisman Transport is zo ingericht dat wij uw goederen in de meeste regio’s dagelijks kunnen aanbieden. U heeft de zekerheid dat binnen 48 uur uw goederen op de juiste plaats van bestemming zijn afgeleverd. Wilt u uw zending voor een bepaalde tijd bij de klant geleverd hebben dan kan dat bij Huisman Transport. Er wordt dan een tijdzending van gemaakt. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw goederen voor acht, tien of twaalf uur op bestemming is. U kunt uw zendingen aanmelden via ons e-mail adres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Ons uitgebreid wagenpark maakt het mogelijk om uw goederen op de meest diversen locaties af te leveren. Hierdoor kunnen wij ook diversen goederen vervoeren. Onder het kopje soorten transport laten wij zien welke goederen u door ons kunt laten verzenden. Onze wagens kunnen wij via GPRS volgen. Wij zien hierdoor of de zending al geleverd is of hoe laat onze chauffeur bij u zal arriveren.

Wilt u informatie betreffende het verzenden en/of ontvangen van uw zendingen via Huisman Transport? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 0487 - 51 21 21 of ons e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huisman Transport Distributie Benelux